Restaurang/Konferens

I Restaurang Rosängen serveras frukost, mat och fika till Miljövårdscentrums verksamhet och externa gäster. Det är öppet för allmänheten på vardagar under dagtid. Våra konferensgäster äter lunch och fikar i Restaurangen/Orangeriet.

All matlagning sker från grunden, ofta med egenodlade grönsaker från trädgården. Bröd och kakor som serveras bakas på området. Kunskap om livsmedelshantering, hygien och lokalvård är en viktig del i arbetet.

Exempel på arbeten inom Restaurang/Konferens:

  • Tillreda sallader och laga mat.
  • Bageri.
  • Disk.
  • Servera mat, duka och fylla på mat m.m.
  • Annan tillagning, som till exempel kallskuret.
  • Bemöta och hjälpa lunch/konferensgäster.
  • Iordningställa konferensrum.

Vi erbjuder dessa tjänster till kunder:

  • Frukost, lunch & fika.
  • Konferenser med mat och fika.

Miljön
Man provar praktiska arbeten i köket och i restaurangen samt i konferensverksamheten. Vissa arbetsuppgifter kan vara fysiskt belastande. Arbetet är rörligt och man prövar sin fysiska förmåga.

De flesta arbetsuppgifterna sker i nära samarbete med många arbetskamrater på en begränsad yta, och ibland kan även stress förekomma. Deltagare i restaurangen får även träna att arbeta under viss tidspress.

Hygienen är mycket viktig, skyddskläder (byxor, kockrock, mössa/sjalett) och skor måste användas. Allt detta finns att låna på plats. Bär man slöja bör man ha en extra att använda på arbetstid (helst vit). Mer information ges av handledaren.

Restaurang
019-24 67 83
restaurang@miljovardscentrum.se
Arbetsledare: Mats

Personal

Mats_157px

Mats

Marina_157px

Marina

Carmen_157px

Carmen

Pierre_157px

Pierre

Rickard_157px

Rickard

Johanna_157px

Johanna

Theme by Anders Norén